Inspiration til Halloween – Eventsbysam.dk

IMG_2806[2]

Jeg har fået mig en ny blog som omhandler inspiration til temafester, fødselsdage, bryllup etc.

Jeg elsker events, og kan bruge mange måneder på at Google, tegne og brainstorme mig frem til den perfekte fest.

Jeg har derfor lavet bloggen Eventsbysam.dk hvor jeg vil give inspiration til velkomstdrinks, menu, servietfoldning, invitationer, pynt osv.

Det som er i fokus i øjeblikket er Halloween. Jeg tog en lørdag ud af kalenderen, fik Zoey passet og holdte en vild halloween fest derhjemme med alle mine venner!

Jeg vil derfor gerne give alle jer lidt inspiration til sjove halloween løjer, og håber samtidig i vil følge mig på facebook under navnet Eventsbysam hvor jeg slår alle mine opslag op. Næste tema er Cirkusfødselsdag, med ballon løber, flagranker, hotdogs og alt hvad hjertet ellers kan begære.

IMG_2860[2]

IMG_2866[1]

IMG_2720[1]

IMG_2721[1]

IMG_2674[1]

IMG_2659[1]

Alle opskrifter og guides osv. findes på min blog. :) Happy Halloween til jer alle

Tags: , , , , , , ,

Trackback from your site.

Samanda Berlin

Samanda Berlin

Hun elsker indretning, fede detaljer, mint farve, og at få lov at være Handy Woman for at få ting til at ske! Hovedområder: Gør-det-selv, Indretning & Gaveidéer. Førstegangsmor til søde Zoey (fra den 6. December 2012). Lille Zoey, Samanda og kæreste Thomas bor sammen i rækkehuset i Smørum. Til dagligt er hun i lære som Eventkoordinator elev.

Skriv en kommentar

Lad os holde sammen!Følg os på facebook.com/ohmybabytips og bliv opdateret med nye gratis print filer og blogindlæg.
Vi vil være dét sted hvor man bliver opløftet af hinandens erfaringer :-)