Min egen personlige walk-in closet væg.

Jeg syntes efterhånden at det var trist at gå rundt og kigge på alle de hvide vægge herhjemme, og da jeg er så priviligeret at jeg har mit eget ekstra rum til walk-in og kontor besluttede jeg mig for at lave noget vildt!

Walk-in closet færdigt

Dette blev resultatet, som jeg formåede at færdiggøre inden Zoey skulle hentes fra dagpleje. Det tog mig i alt 3 timer, og for sådan en som mig der har 10 tommelfingrer var det meget nemt at udføre.

Jeg har lavet en “how to” guide til jer der har lyst til at forsøge sig med det derhjemme.Dette skal du bruge:

Malertape (min tape er ca 2 cm. bred)
1 bøtte maling i samme farve som den nuværende vægfarve
3 forskellige farver maling

Step 1:

Lav det ønskede mønster på væggen med malertape.
foto 1

Step 2:

Mal med samme farve som væggen er i, i alle kanterne af tap’en for at få en “lige” skarp kant, så det ikke bliver ujævnt. Lad malingen tørre inden step 3.
foto 2

Step 3:

Mal felterne i de ønskede farver og træk derefter tap’en af stille og roligt mens malingen stadig er våd.
foto 4
Så nemt er det!

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Samanda Berlin

Samanda Berlin

Hun elsker indretning, fede detaljer, mint farve, og at få lov at være Handy Woman for at få ting til at ske! Hovedområder: Gør-det-selv, Indretning & Gaveidéer. Førstegangsmor til søde Zoey (fra den 6. December 2012). Lille Zoey, Samanda og kæreste Thomas bor sammen i rækkehuset i Smørum. Til dagligt er hun i lære som Eventkoordinator elev.

Skriv en kommentar

Lad os holde sammen!Følg os på facebook.com/ohmybabytips og bliv opdateret med nye gratis print filer og blogindlæg.
Vi vil være dét sted hvor man bliver opløftet af hinandens erfaringer :-)