Mor på tur – Brunch Club

br1

Som mor er det vigtigt at huske på at komme ud og lufte stilletterne eller bare have en hel dag for sig selv hvor man ikke skal tænke på børn, vasketøj, rod og hvad man mon skal have til aftensmad. Det giver mig en helt fornyet energi og jeg har bagefter bare endnu mere overskud til at være den søde kærlige kæreste og den perfekte legekammerat for min datter.

Jeg elsker bare at komme ud og være Samanda! Lave de ting jeg elsker, hygge med veninderne, forkæle mig selv eller bare sidde helt alene på Baresso og forsyne mig selv med Iceblends i mit eget selskab.

Brunch Club

Sidst jeg var ude og hygge mig helt alene var søndag d. 21 september (jaa, efterhånden længe siden) Jeg var taget af sted helt alene til Brunch Club, som er en fantastisk blanding af lækker brunch, networking, fantastiske foredragsholdere med noget på hjertet, mode show og udstillere med et væld af lækre cremer, smykker, tøj og lign.

Jeg havde en helt vildt dejlig formiddag og nød bare at være mig selv. Jeg er officielt blevet afhængig og glæder mig allerede til næste gang! Tak

Måske ses vi?

Hvis i vil læse mere om konceptet så kan i finde Brunch klub lige her: http://www.brunchclub.dk
I kan også finde dem på Facebook og Instagram under samme navn.

br8

br7

br6

br5

br4

br3

Br2

Tags: , ,

Trackback from your site.

Samanda Berlin

Samanda Berlin

Hun elsker indretning, fede detaljer, mint farve, og at få lov at være Handy Woman for at få ting til at ske! Hovedområder: Gør-det-selv, Indretning & Gaveidéer. Førstegangsmor til søde Zoey (fra den 6. December 2012). Lille Zoey, Samanda og kæreste Thomas bor sammen i rækkehuset i Smørum. Til dagligt er hun i lære som Eventkoordinator elev.

Kommentarer (1)

  • Ea Ditlev

    Ea Ditlev

    |

    Uuuhhh.. Jeg vil også med næste gang :-)

    Reply

Skriv en kommentar

Lad os holde sammen!Følg os på facebook.com/ohmybabytips og bliv opdateret med nye gratis print filer og blogindlæg.
Vi vil være dét sted hvor man bliver opløftet af hinandens erfaringer :-)